12 oct. 2010

Tochitura de pui

Iti trebuie :
  • 750 g piept de pui dezosat
  • 100 ml smantana
  • 10 g delikat
  • 100 g unt
  • 4-5 catei usturoi
  • sare si piper alb
  • o legatura marar
Prepari :
 Transati pieptul de pui fasii subtiri si prajiti-l in unt (fara sa se rumeneasca). Adaugati delikatul si un pahar de apa si fierbeti pana ce lichidul se reduce la jumatate.
 Adaugati usturoiul taiat felii, un pic de sare si piper, smantana si mararul tocat si continuati fierberea inca 10 minute.
 Serviti cu mamaliguta calda.

2 comentarii:

am facut eu...acum 30 min am terminat de mancat...foarte gustoasa mi-a iesit...mersi pt reteta.

Ma bucur ca ti-a iesit :) Eu tocmai am facut un pilaf. O sa pun retetele (toate) pe blogul de retete: http://cata-gateste.blogspot.com :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More