Curiozități despre pisici

Există multe lucruri pe care un stăpân le știe despre pisica sa, cum se îngrijește, ce mănâncă și multe altele. Dar există câteva informații despre pisici pe care nu le știe toată lumea.

Primești sau oferi flori?

Tuturor ne place să primim sau să oferim flori, indiferent de ocazie. Află aici care este limbajul florilor și ce spune codul bunelor maniere despre această "plăcere" nevinovată.

Curiozități despre câini

Curiozități surprinzătoare legate de câini. O listă concisă și documentată despre lucruri mai puțin știute despre câini.

Cum să îți amenajezi o bucătărie modernă și utilă

Fiecare obiect, prin poziționare, dimensiuni și caracteristici contribuie la senzația de confort pe care ți-o dă o cameră. Buna organizare este esențială pentru a economisi atât spațiu cât și timp

Istoria gătitului

Hrana este indispensabila supravieturii omului, implicit si gatitul are un rol important in acesta ecuatie, de aceea multi cercetatori au incercat sa descopere cand a fost inventat gatitul.

19 oct. 2013

Din capitolul "asa nu..." la propria nunta

Booonn... am primit (finally) pozele si filmarile de la nunta. Cum care nunta? Aia din iulie… materialele “bonus” ajung cu intarziere, ca nah… si trenul mai deraiaza, nu?
Ce pot sa va spun? Ne-am uitat prin poze si la video... Multumim pentru video, jos palaria in fata cui l-a facut. Frumos lucrat.
In schimb la poze... stupoare. Le-am primit acum doua luni, am ales ce ne-a placut si le-am dat inapoi “la editat”. Cand am anuntat atunci agentia ca sunt dezamagita de calitatea lor si ca fotograful nu a stiut sa faca poze (ne-a scos cu transpiratia pe fata, blitz la +35 de grade, etc, etc), mi s-a spus ca alea sunt pozele in format brut si ca dupa ce le alegem si dam lista finala cu ce ne place, acestea din urma or sa fie editate.
Asta seara observ dezamagita ca de atunci, in doua luni, agentia nu a facut decat sa ia pozele si sa le scrie pe un DVD... Urat din partea lor, desi stiu ca nu le pasa de reclamatiile de genul asta. Au prea multi clienti si sunt prea ocupati ca sa mai faca si treaba de calitate. Odata incasat $$$... ce mai conteaza? Insa, din pacate, acesti oameni si-au bagat piciorul in singurele amintiri care raman de la o nunta. Pozele alea frumoase la care visam cu totii atunci cand incheiem un contract si, la urma-urmei, care ni se promit cu inflacarare… Nu o sa uit niciodata cum “o sa va trimitem cea mai buna echipa” s-a transformat in crizele cameramanului la salon, in fata tuturor si in “fa-mi si mie o poza” repetata toata noaptea fotografului… Mnah…
Dupa 2 luni de asteptari si zeci de telefoane si mesaje, cu dezamagire in suflet va dau un singur sfat: daca tot va trimiteti fotografii (ne)profesionisti sa faca poze cu telefoanele la nunti, macar cumparati-le niste telefoane cu camere mai mari de 5 megapixeli si invatati-i sa le foloseasca...

Recomandare pentru viitoarele cupluri? De evitat agentiile NUNTI DE VIS si ROZIN.D Photography! (RozinD este agentia care s-a ocupat de nunta cumnatei mele si care a facut ceva asemanator: poze de o calitate indoielnica si materiale predate dupa aprox. 3 luni de la nunta, cu telefoane peste telefoane in prealabil si cu deja celebra replica “vineri sunt gata” – replica (,) care am vazut ca a prins extrem de bine radacini si in echipa celor de la NUNTI DE VIS.
Si stiti vorba aia: cine face ca mine… ca mine sa pateasca! Dati avansul agentiilor cand semnati contractul si restul de bani cand isi termina treaba – adica atunci cand va dau materialele! Nu dupa nunta ca altfel o luati in mana (scuzati exprimarea).

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More