Ciulamaua este un delicios fel de mancare, ieftin si usor de preparat. Pentru ea aveti nevoie de cateva linguri de faina, ulei, sare, cateva ciuperci si carne de pui [eu am folosit si pulpe, si aripioare, si organe].
Se spala ciupercile, se curata si se pun la fiert intr-o oala. La fel se procedeaza si cu carnea de pui.
Dupa ce au fiert, se scot din zeama si se lasa la racit. Apoi se toaca.
Se incing 2-3 linguri de ulei intr-o cratita si se presara faina mestecand incontinuu ca sa nu faca cocoloase. Se adauga cate un polonic de zeama ba din cea in care au fiert ciupercile, ba din cea a puiului. Se procedeaza astfel pana ajungeti la cantitatea de mancare dorita. Adaugati sarea impreuna cu ciupercile si puiul. Mestecati si mai lasati cateva minute pe foc.
Mancarea este gata! O puteti servi cu mamaliguta [ii da un gust aparte :) ]
* Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu